martes, 3 de junio de 2008

ITINERARIS PER CARDEDEU




El passat divendres vàrem iniciar l'activitat intergeneracional "Cardedeu pintat", organitzada des del Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu (MATBC) amb l'objectiu de poder oferir a joves i grans l'oportunitat de compartir coneixements, alhora que recuperen i redescobreixen conjuntament la història i el patrimoni del seu poble.

És així com un grup de dotze joves acompanyats per cinc persones grans de Cardedeu i personal del Museu van realitzar una sèrie d'itineraris per diferents espais del poble per tal de redescobrir amb uns altres ulls carrers i indrets que veuen diàriament, però dels quals molt sovint desconeixen la seva història.
L'experiència va ser un èxit: mentre el "sabis" del poble ens guiaven a travès dels llocs més emblemàtics i ens explicaven com eren abans aquests mateixos espais, així com anècdotes d'aquelles que no es troben als llibres, els joves feien les fotografies que hauran d'acompanyar les pintures de l'exposició "Cardedeu pintat".

La ruta que vam seguir va ser: Plaça Anselm Clavé, Plaça de l'Església, Plaça Flors de Maig, Plaça de Sant Corneli, Plaça Francesc Macià, Can Fontova, Parc Els Pinetons i Plaça Sant Joan. Els que encara van tenir forces vam anar fins a la Serreta, passant abans per la Granja Viader. Per sort, el temps va ser esplèndid i vam poder gaudir de la llarga passejada.

No hay comentarios: