martes, 3 de junio de 2008

CARDEDEU PINTAT

"Cardedeu pintat" és el títol de l'exposició que s'inaugurarà el el 4 de juliol de 2008 al Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC). Aquesta vol mostrar una selecció de pintures del fons de la col·lecció realitzades del 1968 al 1979 en el context de la Festa Major amb Cardedeu com a protagonista.

Paral·lelament, des del museu hem organitzat una activitat intergeneracional en la que joves i grans compartiran coneixements amb l’objectiu de redescobrir la història i el patrimoni de Cardedeu, i alhora podran realitzar un treball artístic/documental destinat a completar l'exposició. Tenint com a referència les pintures, un grup de joves aportarà una nova mirada per mitjà de la fotografia, mentre que els més grans compartiran els seus records i experiències relacionades amb la història i el patrimoni de Cardedeu, testimonis orals que seran enregistrats i que posteriorment, juntament amb les fotografies, acompanyaran i oferiran un contrast a les pintures de l’exposició.

Amb la creació d'aquest bloc, s'ha volgut oferir als participants la possibilitat de compartir detalls de l'experiència i el procés de l'activitat, i que aquest sigui a partir d'ara un espai on poder compartir experiències similars.

No hay comentarios: